Σπούδασε στο Λονδίνο Fashion design επηρεασμένη από τη μεγαλύτερη αδερφή της, η οποία ήταν ήδη στο χώρο της μόδας. Εμπνευσμένη από τη σύχρονη γυναίκα με χαρακτηριστικά την απλότητα και το φίνο στυλ για το οποίο διακρίνεται.

¨Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό έρχομαι σε επαφή με εικόνες απο άλλους πολιτισμούς και ενσωματώνω νέα χαρακτηριστικά στις συλλογές που ετοιμάζω κάθε νέα χρονία, με διαχρονικά χαρακτηριστικά στα υφασματα και στην καλή ραφή¨.

Πιστεύει στο νυφικό το οποίο είναι πρόταση της προσωπικότητας της κάθε κοπέλας και ότι στα κριτήρια μιας σωστής επολογής νυφικού συμβάλει η σχεδιάστρια, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και η καλή ραπτική. Της αρέσει να ασχολείται ξεχωριστά με κάθε υποψήφια νύφη πρέπει να προτιμά τα απαλά κεντήματα από χάντρες, τα μεταξωτά υφάσματα, ενώ, «δυο μικρά σκουλαρίκια και ένας σταυρός από μπριγιάν είναι τα αξεσουάρ που χρειάζονται.»

Με αγάπη και σεβασμό για τη διαφορετικότητα τς κάθε γυναίκας, η Πόπη κινείται με ευελιξία ανάμεσα σε διάφορα υλικά και επιλέγει τα κατάλληλα trends για να φτιάξει το νυφικό που ταιριάζει στην κάθε γυναίκα ξεχωριστά, επισημαίνοντας πως «το άτομο είναι αυτό που θα δώσει τόνο στο νυφικό».

Γι’αυτήν λοιπόν την ειδική μέρα η Πόπη συμβουλεύει τη μέλλουσα νύφη να έχει υπόψη της πως «εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε τα πράγματα ξεχωριστά, με τις επιλογές και τη συμπεριφορά μας. Είναι στο χέρι λοιπόν της κάθε νύφης να κάνει το γάμο της ξεχωριστό, με καλή διάθεση, χαρά και ευτυχία.

Πόπη Μιχαηλίδου

© copyright AteliePopiMichaelidou. All rights reserved. Developed by CyprusYellowPages.com